A Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület elődje 1981-ben szerveződött meg a Magyar Pszichiátriai Társaság keretein belül, és 1989-ben vált önálló szervezetté. Egyesületünk, Prof. Tringer László vezetésével meghonosította a kognitív viselkedésterápiát (CBT) és azóta is ennek a pszichoterápiás módszernek a bázisa. Az általunk szervezett képzéseken és továbbképzéseken biztosítjuk az új kognitív módszerek (pl.: sématerápia, dialektikus behavior terápia (DBT), mindfulness, metakognitív terápia) megismerésének és elsajátításának lehetőségét.
1987 óta veszünk részt a pszichoterapeuták szakképzésében, mint elméleti és gyakorlati akkreditált szakképzőhely.

Hogyan jelentkezhetek pszichoterápiára, pszichológiai tanácsadásra?

Állapotfelmérő beszélgetésre (első interjú), pszichoterápiás ellátásra, pszichológiai, mentálhigiénés tanácsadásra az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tud.

JELENTKEZÉSI LAP

Az első beszélgetést követően a vizsgáló orvossal / klinikai szakpszichológussal közösen eldöntik, hogy Önnek melyik terápiás forma a legalkalmasabb. Az első interjúra beutaló nem szükséges.
A pszichoterápiás üléseket pszichoterapeuta szakorvosjelöltek, a pszichológiai tanácsadást pszichológus, kognitív viselkedésterápiás (CBT) konzultáns jelöltek vezetik, pszichoterapeuta szakorvos szupervíziója mellett.

Milyen problémával fordulhatok a szakrendeléshez?

Leginkább szorongással, pániktünetekkel, fóbiás, kényszeres állapotokkal, hangulatzavarokkal, depresszióval, anorexiás vagy bulimiás táplálkozási zavarral, a szexuális élet zavaraival, személyiségzavarral, valamint életvezetési problémákkal küszködő személyek számára tudunk szakszerű segítséget, terápiát biztosítani.

A pszichoterápiás szakrendelés és a pszichológiai tanácsadás díjai

A pszichoterápiás szakrendelés és pszichológiai tanácsadás díja 2023. december 1-től

Első interjú, állapotfelmérés (1 ülés): 15.000,- Ft (50 perc)
Pszichodiagnosztika (2 ülés): 14.000,- Ft (50 perc)
Pszichoterápiás ülés díja: 14.000,- Ft / alkalom (1 pszichoterápiás alkalom hossza 50 perc)
Pszichológiai tanácsadás díja: 14.000,- Ft / alkalom (1 alkalom hossza 50 perc)

A szakrendelésen történő kezelés csak a páciens saját kérésére történhet.

Amennyiben a szakrendeléssel kapcsolatban kérdése van, kérjük, keresse kollégáinkat Fehér Gyulánét (Alettát), vagy Béres Andreát az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 781 6889
Mobil: +36 70 421 3347
Munkanapokon 09:00-17:00 óra között.
E-mail: pszichoterapia@vikote.hu

Az állapotfelmérésre és az azt követő pszichoterápiás ellátásra, pszichológiai, mentálhigiénés tanácsadásra a jelentkezők nagy száma miatt a szakrendelésünkön a várakozási idő megnövekedett. 
Kérjük türelmüket!