PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Rezidensi (támogatott szakképzési) helyekre a klinikai és mentálhigiénés szakpszichológia területén
A Semmelweis Egyetem ÁOK Klinikai Pszichológia Tanszék pályázatot hirdet rezidensi álláshelyek betöltésére klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus szakképzésben.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik szakmai pályafutásukat egyetemi környezetben képzelik el, részben klinikai gyógyító munkát végezve, részben kutatói és oktatói tevékenységet folytatva. Előnyt élveznek azok a pályázók, akik egyetemi tanulmányaikat kimagasló eredménnyel végzik, és már az egyetemi évek alatt is érdeklődést mutatnak mind a kutatás (TDK, OTDK), mind a betegellátás (önkéntesség klinikai környezetben) iránt, valamint elhivatottnak érzik magukat komplex ismeretek elsajátítására az egyetemi oktatás, kutatás és betegellátás területén.

A klinikai szakpszichológus rezidens foglalkoztatását és szakképzését az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) finanszírozza, munkahelye és egyben szakképző helye a Semmelweis Egyetem AOK Klinikai Pszichológia Tanszéke.
A rezidens szakképzése a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központ (SZTOK) felügyeletével történik a Semmelweis Egyetemen, szakgyakorlatát a Klinikai Pszichológia Tanszék képzőhely irányításával folytatja.

Betölthető rezidensi helyek száma: 6 fő

A pályázathoz csatolni kell a következőket:
– pszichológus diploma másolata (MA / MSc vagy osztatlan)
– külföldön szerzett végzettség honosítási határozatának másolata
– fényképes, részletes szakmai önéletrajz (születési adatok, középiskola, stb) a mellékelt minta szerint (letölthető INNEN)
– motivációs levél
– rezidens pályázati űrlap (letölthető INNEN)

Hiányosan vagy megkésve, a megadott határidő után benyújtott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2022. július 1. 12:00

A pályázatot a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központhoz kell beküldeni.
Az összes dokumentumot egyetlen fájlba illesztve elektronikusan küldjék el a következő e-mail címekre:
szakestovabbkepzes@semmelweis-univ.hu és pszichotanszek@med.semmelweis-univ.hu, valamint nyomtatott formában is juttassák el a Klinikai Pszichológia Tanszékre (cím: 1091 Budapest, Üllői út 25. I. em.).

Felvételi: várhatóan 2022. július első fele, a pontos időpontról a jelentkezők e-mailben kapnak értesítést.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2022. július 15.

A rezidensi helyekre pályázók emellett beadhatják jelentkezésüket a költségtérítéses klinikai szakpszichológus szakképzésre is.

 

További információért kérjük, tájékozódjon az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerrel kapcsolatos, jelenleg érvényes rendeletekből (162/2015. (VI.30.) Kormányrendelet, a 22/2012. EMMI (IX.14) rendelet, 16/2010.(V.15.) EüM, 2020. évi C. törvény a 530/2020. (XI.28.) Kormányrendelet – valamint a KPT honlapján a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatból.