A Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület 6 alkalmas, asszertív (szociális kompetencia) tréning csoportot indít.

CSOPORTVEZETŐ

..

IDŐPONT

..

HELYSZÍN

Kognitív és Sématerápiás Központ
1083 Budapest, Baross utca 119/A.

RÉSZVÉTELI DÍJ

..

A részvételi díjat kérjük a VIKOTE 10200823-22214775 számú bankszámlájára átutalni.
A közleményben kérjük, tüntesse fel nevét és az “ASSZCSOP” megnevezést!

A tréning kis létszámú – min. 6, max. 10 fős – csoportos formában történik.

A szociális kompetencia az egyénnek az a képessége, hogy a szociális kapcsolatok terén felmerülő legkülönfélébb problémákat oly módon kezeli, hogy közben a kapcsolat fenntartására, megőrzésére törekszik. A szociális készségfejlesztő tréning rendkívül hatékonyan felhasználható a legkülönfélébb pszichés problémákkal küzdő személyek kapcsolati problémáinak kezelésében, valamint egészséges személyek számára is hasznos lehet.

A tréning célja, hogy a résztvevők megtanulják megkülönböztetni a társas viselkedés négy alapformáját: a passzív, az agresszív, a passzív-agresszív és az asszertív viselkedést, visszajelzést kapjanak saját viselkedésük másokra gyakorolt hatásáról, fejlődjön kommunikációs készségük és szociális kompetenciájuk, képesek legyenek hatékonyan kezelni az indulataikat. A tréning interaktív jellegű, a résztvevők aktív részvételén alapul.

KINEK AJÁNLJUK A RÉSZVÉTELT

Az asszertív (szociális kompetencia) tréninget olyan személyek számára ajánljuk, akiknek életét kedvezőtlenül befolyásolják az alábbi problémák, de szeretne megoldást találni rájuk:

  • Stresszes helyzetekben nehezen találja meg a megoldást,
  • Úgy érzi, hogy barátai, családtagjai, kollégái nem értik meg,
  • Nehezen tud hatékonyan együttműködni családtagjaival, kollégáival,
  • Nem tud nemet mondani, mert fél, hogy megbánt másokat,
  • A társas helyzetekben jelentkeznek a szorongás tünetei (izzadás, fejfájás, szapora légzés, szédülés, szájszárazság stb.),
  • Konfliktus helyzetben “megnémul” , nem tud megszólalni,
  • Ha megdicsérik, zavarban érzi magát

A csoportban zajló munka lehetővé teszi hogy biztonságos környezetben visszajelzést kapjon a csoport tagjaitól és visszajelzést adhassunk másoknak. A csoporttagok által adott visszajelzések hozzásegítik új felismerésekhez saját magával kapcsolatban, ezen keresztül szociális kompetenciája fejlődhet a csoportban megélt tapasztalatain keresztül is.

HOGYAN JELENTKEZHET A TRÉNINGRE?

Jelentkezéshez, kérjük töltse ki ITT a jelentkezési lapot!

Jelentkezési határidő: ..

A  csoporton való részvételhez szükséges a kezelőorvos, vagy terapeuta javaslata, ha ez nem áll rendelkezésre állapotfelmérő beszélgetésen való részvétel.

Az állapotfelmérés díját a részvételi díj nem tartalmazza.

Az állapotfelmérés díja: 7.000,- Ft

Amennyiben a tréninggel kapcsolatban további kérdése van, kérjük, keresse kollégáinkat Kozák Attilát, vagy Tóth Reginát a  +36 1781 6889  telefonszámon, vagy  pszichoterapia(kukac)vikote.hu email címen.

TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE