Kognitív viselkedésterápia csoportban

A Kognitív viselkedésterápia csoportban workshop segít a résztvevőknek jobban megérteni és kezelni a csoportban megjelenő folyamatokat, a résztvevők gondolatait és viselkedésüket. A workshop során a résztvevők betekintést kaphatnak a csoportozás elméleti és gyakorlati ismereteibe, hogy hogyan viszonyul a CBT módszertana a csoportterápiák világához, a kognitív viselkedésterápia alkalmazásáról csoportban, a csoportstruktúra, és a csoportban zajló folyamatok sajátosságairól, illetve a csoportozással kapcsolatos kihívásokról. A résztvevőknek alkalmuk lesz interaktív csoportmunkával elmélyíteni a hallottakat.

A program kiváló választás minden olyan szakembernek és érdeklődőnek, akik szeretnének hatékonyabb eszközöket és módszereket kapni a terápiás munkájukhoz. A workshop segít az önismeret, a problémamegoldó készségek fejlesztésében, valamint a pozitív változások elérésében a csoportmunka során.

A workshopon az általános és alapvető csoportlélektani, illetve kognitív- és viselkedésterápiás alapfogalmakat ismertnek vesszük, azok bővebb kifejtésével nem foglalkozunk.

KINEK AJÁNLJUK A RÉSZVÉTELT

  • Pszichiátereknek, pszichológusoknak, pszichoterapeutáknak, akik tisztában vannak az alapvető csoportlélektani, illetve kognitív- és viselkedésterápiás alapfogalmakkal,
  • CBT konzultánsoknak.

WORKSHOP-OT VEZETI

Biró Gergely, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, CBT kiképző, sématerapeuta

IDŐPONT

2024. június 5. (szerda) 8:30-15:45 óra (8×45 perc)

HELYSZÍN

Kognitív és Sématerápiás Központ
1083 Budapest, Baross utca 119/A.

RÉSZVÉTELI DÍJ

28.000,- Ft (3.500,- Ft/óra)

Érvényes VIKOTE tagsággal rendelkező egyesületi tagoknak a részvételi díj 22.400,- Ft (2.800,- Ft). A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kód: CSOP240605

BEFIZETEM A RÉSZVÉTELI DÍJAT

A képzésre való jelentkezése a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A jelentkezések a befizetések sorrendjében kerülnek véglegesítésre. Amennyiben a jelentkezési határidőig nem fizeti be a képzést, jelentkezését töröljük.

JELENTKEZÉS

A jelentkezési lapot itt éri el.

JELENTKEZEM A WORKSHOPRA

A jelentkezési lap kitöltését követően kérjük, küldje el a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló dokumentumot (ha a VIKOTE keretében szervezett egyéb képzésen már részt vett és ezt megtette, akkor azt már nem kell újra elküldenie) a titkarsag@vikote.hu e-mail címre. 
Jelentkezési határidő: 2024. május 20.

Résztvevők létszáma: min. 15 fő – max. 25 fő

Amennyiben további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, keresse Kurtyánné Moravecz Zsuzsannát a titkarsag@vikote.hu e-mail címen.

Photo from Pixabay

Dátum

2024. június 05.

Időpont

08:30 - 15:45

Ár

28.000,- Ft

Helyszín

Kognitív- és Sématerápiás Központ
Budapest, Baross utca 119/A.
Bíró Gergely

Előadó

Bíró Gergely

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.