Nyílt nap – CBT konzultáns képzés

A nyílt nap jó lehetőség minden pszichológus számára, aki érdeklődik a kognitív viselkedésterápia iránt, hogy megismerkedjen a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület (VIKOTE) CBT konzultáns képzésének felépítésével, tematikájával, oktatóival.

Ne hagyd ki ezt a tájékozódási lehetőséget, ha szeretnéd bővíteni tudásodat és fejleszteni szakmai szemléletedet a kognitív viselkedésterápiás módszerrel!

A CBT konzultáns képzés célja, olyan segítő szakemberek képzése,

  • akik hatékonyan tudják használni a kognitív viselkedésterápiás (CBT) technikákat és gyakorlatát   – nem klinikai jellegű és nem terápiás környezetben – megelőző, támogató, erőforrásokat feltáró és fejlesztő  hatás elérése érdekében.
  • akik már dolgoznak komplex pszichoterápiát folytató csapatban. Ez a képzés felkészíti a résztvevőket a pszichoterápiás csapatban folyó kognitív viselkedésterápiás folyamatok támogatására, segítve a szakpszichoterapeuták kognitív viselkedésterápiás munkáját.

A nyílt napon bemutatjuk a képzés felépítését, az egyes képzési modulokat és lesz lehetőségük feltenni a képzéssel kapcsolatos kérdéseiket.

A képzésről bővebb információkat a képzés oldalán olvashat.

JELENTKEZEM A NYÍLT NAPRA

Dátum

2024. február 28.

Időpont

16:30 - 17:30

Ár

ingyenes

Helyszín

ZOOM

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.