Az imaginációs munka buktatói és nehézségei

A WORKSHOP IDŐPONTJA
2022. december 9. (péntek) 10:00 -13:00

A KÉPZÉS HELYSZÍNE
A képzést online formában tartjuk.

A WORKSHOP VEZETŐJE
Dr. Vankó Tünde, klinikai szakpszichológus, PhD, pszichoterapeuta, kiképző sématerapeuta

A WORKSHOP LEÍRÁSA

A workshop célja a sématerápiában használt imagináció (rescripting) finomítása, és a terapeuta kompetenciájának mélyítése a technikában.

A képzés három 45 perces blokkból áll, melyek során elméleti előadások, videóklip vetítések, valamint páros és/vagy csoportos technikák gyakorlása váltakozik. Az első blokk az imaginációs munka 3 fokozatának és az affektushíd fogalmának átismétlésével kezdődik, majd az imaginációs munka kihívásaira fókuszálunk.

A kihívásoknál kitérünk:
1. a kliens által tapasztalt nehézségekre: mi a teendő, ha a kliens nem akarja becsukni a szemét; nincs biztonságos helye; „jelentéktelen”; érzelmileg nem releváns képet képzel el, vagy nem akarja, hogy a terapeuta belépjen a képbe.
2. a terapeuta gyakorlatlanságából fakadó nehézségekre: ha túl gyors, vagy túl lassú az imagináció ritmusa, vagy a terapeuta intervenciója nem sikeres, azaz nincs korrektív érzelmi élmeny.

A workshop résztvevői gyakorlati tanácsokat kapnak a fenti kihívásokkal kapcsolatban. Lehetőségük nyílik DVD-klipeken megfigyelni a buktatókat, azaz hogyan NE csinálják az imaginációt, valamint szupervizált páros gyakorlatokban gyakorolhatják az imaginációt.

KINEK AJÁNLJUK A RÉSZVÉTELT
A workshop haladó szintű, feltételezi az imaginációs technika használatát, ismeretét. Így a workshopra való jelentkezés előfeltétele a Sématerapeuta képzés I-es moduljának elvégzése.

RÉSZVÉTELI DÍJ
36.000,- Ft
Érvényes VIKOTE tagsággal rendelkező egyesületi tagoknak a részvételi díj 30.000,- Ft.

A részvételi díját ITT tudja befizetni

A kedvezményt fizetéskor a kuponkód megadásával tudják érvényesíteni.
Kuponkód: SWHVT221209

A nagy érdeklődésre való tekintettel jelentkezését a befizetést követően, a befizetések sorrendjében véglegesítjük.

A megvásárolt termékhez a jegyét, a fiókjába belépve, a jobb felső sarokban a RENDELÉSEIM -> LETÖLTÉSEK-re kattintva tudja letölteni.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelentkezési határidő után mondja le részvételét, akkor a már befizetett képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, illetve az összeget más képzésre átcsoportosítani.

JELENTKEZÉS
Kérjük, hogy töltse ki ITT a jelentkezési lapot!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2022. december 2.

A továbbképzést min. 10 fő esetén indítjuk, maximális létszám 25 fő.

Amennyiben további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat Kozák Attilát a sematerapia@vikote.hu email címen, vagy a +36 20 505 2214-es telefonszámon. A telefonszám hétköznap 09:00-13:00 között hívható.

Photo by LeandroDeCarvalho from Pixabay

Dátum

2022. december 09.

Időpont

10:00 - 13:00

Ár

36.000 Ft.

Helyszín

ZOOM
dr. Vankó Tünde

Előadó

dr. Vankó Tünde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.