FaceBook  Twitter  

A szolgáltatás ára: ingyenes

Egyesületünk a képzésbe bekapcsolódók számára térítésmentesen biztosítja az előzetes tudásszint felmérés igénybevételének lehetőségét, melynek célja az adott képzéssel kapcsolatos ismeretek és korábbi tanulmányok feltérképezése. A felmérés segítséget nyújt számunkra a tananyag mélységének és oktatási módszereinek pontosításához, egyes modulok alóli felmentés elbírálásához.
A szolgáltatást a képzés indulásakor szervezetünk felajánlja, az igénybevétel önkéntes. Az előzetesen megszerzett tudás beszámíthatósága képzési programonként eltérő.

A Pszichoterapeuta szakképzés és a Konitív Viselkedésterápiás Konzultáns képzés során az előzetesen megszerzett tudás elismerése egyrészt a képzési programban, illetve a miniszteri rendeletekben és törvényekben előirt, iskolai végzettséget igazoló dokumentumok bemutatásával történik, másrészt a munkavégzés és tanulás során szerzett tudás, szakértelem és attitűd összességének felmérésével.

Személyiségfejlesztő programjainkban – jellegükből adódóan – az előzetes tudások felmérésének és beszámításának lehetőségei korlátozottak, s a képzésben való részvétel lényege a teljes tréningfolyamatban, annak az adott kontextusában való részvétel.