Pszichoterapeuta szakképzés

A Semmelweis Egyetem és a VIKOTE EURÓPAI CBT PSZICHOTERAPEUTA szakképzést hirdet

Bővebben...

CBT konzultáns képzés

Kognitív viselkedésterapeuta szaktanácsadó képzés segítő szakemberek részére.

Bővebben...

Szupervízió

Kognitív viselkedésterápiás és sématerápiás módszeren alapuló szupervíziós programok.

Bővebben...

Pszichoterápiás szakrendelés

Elindult a pszichoterápiás rendelés a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület (VIKOTE) pszichoterápiás központjában.

Bővebben...


FaceBook  Twitter  

A Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület szervezésében 2017. április 21-22-én kerül megrendezésre a hagyomány szerint, hazánk legjelentősebb, kognitív viselkedésterápiával foglalkozó kongresszusa, amelynek fő témája a kutatás és a kognitív, viselkedés- és sématerápiás gyakorlat találkozási pontjainak feltérképezése és bemutatása, különös tekintettel a kognitív pszichológiai kutatások és a hatékonyságvizsgálatok eredményeire és terápiás gyakorlatba történő átemelésükre.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben az évben előadóként vendégül láthatjuk Arnoud Arntzot, az Amszterdami Egyetem professzorát, akinek kutatási területe a szorongásos zavarok és a személyiségzavarok kialakulásában szerepet játszó pszichológiai tényezők vizsgálata, a sématerápia hatékonyságvizsgálata. Klinikai munkájában kiemelten foglalkozik a szorongásos zavarok és a borderline személyiségzavar kezelésével, a kutatás és gyakorlat találkozásának fontosságát hangsúlyozza ezen a területen.
Előadása és workshopja a sématerápiában is alkalmazott imaginációs technikák alkalmazásáról fog szólni.

Helyszín: 1061 Bp., Paulay Ede u. 9. - Paulay Terem

Az eseményre szeretettel várjuk kollégáinkat, barátainkat és a téma iránt érdeklődőket.

További információkat és a részletes programot ITT olvashatja.