Elmarad – Dühös Sémamódok dr. Vankó Tündével

A WORKSHOP IDŐPONTJA

2020.05.12. (kedd) 9:00 -15:00

A KURZUST VEZETI

Dr. Vankó Tünde, klinikai szakpszichológus, PhD, pszichoterapeuta, kiképző sématerapeuta

A WORKSHOP LEÍRÁSA

Akkr. sz.: SE-TK/2020.I/00283
Kreditpont: *

A workshop célja, hogy segítséget nyújtson a résztvevőknek a dühös sémamódok differenciálásában és sématerápiás kezelésében.

A workshop hat 45 perces blokkból áll, melyek során elméleti előadások, videoklipp vetítések, saját-élmény, és technikák páros és/vagy csoportos gyakorlása váltakozik. A sématerápiás dühös módok elmélete mellett a terápiás technikák gyakorlása hangsúlyos a workshopon. A gyakorlati blokkok folyamán a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy gyakorolják a dühös sémamódok kezelési technikáit párosan vagy csoportban. Mivel a terápiás ülésen manifesztálódó düh gyakran destabilizálja a terapeutát és aktiválja valamely diszfunkcionális módját, ami eredményeként sérül a kliensre való ráhangolódás és a terápiás kapcsolat, a workshopon nagy hangsúlyt fektetünk a saját élményre is. A saját élmény blokk középpontjában a kliens dühös módjai által aktivált diszfunkcionális terapeuta módok beazonosítása áll és a terapeuta Egészséges Felnőtt módjának erősítése. A saját élmény gyakorlatok lehetővé teszik, hogy a résztvevők saját kihívásaikat a dühős módokkal egyénileg mérjék fel, saját élmények megosztása nem kötelező.

KINEK AJÁNLJUK A RÉSZVÉTELT

A workshop haladó szintű, feltételezi a sémamódok ismeretét. Így a workshopra való jelentkezés előfeltétele a Sématerapeuta képzés I-es moduljának elvégzése vagy a sémamódok alapszintű ismerete.

RÉSZVÉTELI DÍJ

36.000,- Ft
Érvényes VIKOTE tagsággal rendelkező egyesületi tagoknak a részvételi díj 30.000,- Ft

Részvételi díját IDE kattintva tudja befizetni.

JELENTKEZÉS

Kérjük, töltse ki ITT a jelentkezési lapot!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, jelentkezését a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2020. április 27.
A továbbképzést min. 10 fő esetén indítjuk, a résztvevők max. létszáma 25 fő.

*Az oftex.hu oldalon tájékozódhat, milyen szakképesítéssel szerezhető kreditpont.

Amennyiben további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat Fogdné Nemecz Ágnest a titkarsag(kukac)vikote.hu email címen, vagy a +36 20 666 3697 telefonszámon.

Archívum

Kategória

  • Nincs kategória

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.