Dr. Unoka Zsolt: Kognitív technikák a coachingban – a Vikote coach képzés (2018. szeptember 14.) specialitása

Az elmúlt évtizedben a coaching gyakorlat térhódítása látható az üzleti és a non-profit szektorban, de nemcsak ezeken a területen van relevanciája, hanem a magánéletben is, a mindennapi életvezetésben. A coaching lépéseit leginkább egy olyan tanulási folyamathoz lehetne hasonlítani, amely növeli a tudatosságot, hatékonyságot és fejleszti az önismeretet.

A coachnak nemcsak üzleti és közgazdasági tudásra van szüksége, hanem a kommunikációs készségek megfelelő birtoklására, a szociális kapcsolatokban való eligazodásra és a reális énkép kialakítására.

A kognitív szemlélet (Beck, 1976) biztosítja, hogy a mód, ahogy eseményekre, szituációkra reagálunk értelmezésünk függvénye és nem az események egyenes következménye. Azáltal, hogy tudatosítjuk, újraértelmezzük korábbi, kevésbé adaptív nézeteinket és alternatív látásmódot vagy reagálási mintákat próbálunk ki, jobban sikerülhet a kommunikáció, probléma-megoldás, stressz-kezelés, stb.

Dr. Unoka Zsolt előadására jegyek az alábbi linken érhetőek el:

Jegyvásárlás

A Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület Kognitív szemléletű Business és Life Coach-képzést indít 2018. szeptemberében, melynek részleteiről az alábbi linken tájékozódhat:

Kognitív szemléletű Business és Life coach-képzés

Amennyiben az előadást követően, az előadás napján adja le jelentkezési lapját és felvételt nyer a képzésre, úgy 5% kedvezményt biztosítunk a képzés árából.

Várjuk sok szeretettel előadásunkon!

Dátum

2018. június 13.

Időpont

18:00 - 20:00

Ár

2000 Ft

Tovább

Jegyvásárlás

Helyszín

Kognitív- és Sématerápiás Központ
Budapest, Baross utca 119/A.
dr. Unoka Zsolt

Előadó

dr. Unoka Zsolt
QR Code

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.