Akkreditációs szám: SE-TK/2019.I/00146

A TANFOLYAM IDŐPONTJA

2019. február 15. (péntek) 14:00-20:00
2019. február 16. (szombat) 09:00-15:00

A TANFOLYAM VEZETŐJE

Samu Nagy Ádám, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, MBCT tanár

A TANFOLYAM LEÍRÁSA

Kreditpont: 32*

A Tudatos jelenlét (Mindfulness) azt jelenti, hogy szándékos, érdeklődő tudatosságot viszünk abba, amit éppen csinálunk, miközben csináljuk: képesnek lenni ráhangolódni arra, ami a testünkbe, az elménkben, és ami a külvilágban történik pillanatról pillanatra.

A XX. század utolsó harmadától a nyugati világ számos területen tett kísérletet a tudatos jelenlét adaptálására. A kognitív terápiás iskolák, úgynevezett harmadik generációjának is az egyik leghatékonyabban alkalmazott és intenzíven kutatott iránya az tudatos jelenlét pszichoterápiában való alkalmazása. Jelen workshopunkban a bizonyítékon alapuló pszichoterápiás alkalmazás felől közelítjük meg a tudatos jelenlét, de kísérletet teszünk arra, hogy e megközelítés minél szélesebb spektrumú legyen. A workshop fontos célkitűzése a megtapasztalás, vagyis a résztvevők a racionális megértésen túl, tapasztalati úton, sajátélményen keresztül is bepillantást nyerjenek a tudatos jelenlét gyakorlati eszköztárába.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2019.02.01.
Jelentkezése a részvételi díj befizetésével válik véglegessé.
Résztvevők max. létszáma: 15 fő

JELENTKEZÉS

Jelentkezéshez kérjük töltse ki az alábbi link alatt található regisztrációs lapot:

https://goo.gl/forms/A7szRU6niDM8Wj5h2

RÉSZVÉTELI DÍJ

Részvételi díj: 30.000,- Ft
VIKOTE tagok 10 % kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.
Amennyiben Ön VIKOTE tag, a jelentkezését követően, e-mailben fogja megkapni azt a kódot, aminek felhasználásával igénybe tudja venni a kedvezményt.

*Az oftex.hu oldalon tájékozódhat, milyen szakképesítéssel szerezhető kreditpont